Z uvedených surovin zpracujeme na vále hladké těsto. Oddělíme přibližně jednu třetinu, vložíme do mikrotenového sáčku a dáme do mražáku. Zbytek necháme v ledničce asi půl hodiny odpočinout.Těsto z ledničky rozválíme na hlubší plech vyložený papírem na pečení. Oloupaná jablka nastrouháme nahrubo a promícháme s pudinkovým práškem. Rovnoměrně naneseme na těsto na plechu. Posypeme skořicovým cukrem (množství podle kyselosti jablek) a nastrouhanou čokoládou. Z bílků ušleháme pevný sníh, ke konci šlehání přidáme cukr. Sníh rovnoměrně rozetřeme na jablka. Vytáhneme těsto z mrazáku, nahrubo ho nastrouháme a posypeme jím bílkový sníh. Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme cca 25-30 minut.